Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Minden napi öröm avagy mi a boldogság?

2011.08.03

 Sokszor úgy gondolom, hogy ez a szó, boldogság, már kihalóban van. Lassan más senkiben nincs meg a testi-lelki egyensúly, a teljes nyugalom és maga a boldogság érzése.

Sokszor elszomorodom azon, ahogyan az emberek viselkednek,gonosszá válnak a sok rossz és nincstelenség miatt. Ezek az emberek nem tudják azt,mi is az az igazi boldogság. Olyanokban fedezik fel a maguk fajta ,,igazi boldogságukat", mikor ajándékot kapnak,vagy elmehetnek egy szórakozóhelyre és leihatják magukat a sárga földig,megkaphatnak mindent,amire csak vágynak.

Boldognak érzem magam, mikor valaki rám mosolyog,ha egy szeretet teljes ölelést kapok, valaki meg tud nevettetni akkor is,mikor magam alatt vagyok,akár hallom egy barát hangját a telefonban. Már attól is boldog vagyok, hogy tudom és érzem,szeretnek, de attól még boldogabb, hogy én is viszont szerethetek. Boldog vagyok,mikor  családomat,barátaimat és a páromat láthatom. Egy megnyugtató séta,egy puszi, egyetlen pillantás,magabiztos kézfogás. Mikor az embert dicséretek érik vagy amikor jó jegyet kap az iskolában,meghallja kedvenc számát a rádióban. Ezek az igazi minden napi örömök! Boldogságomban szerepet játszanak azok az emberek,akik tisztaságukkal,mosolyukkal,becsületességükkel és szeretetükkel bearanyozzák az életem. Ezek az aprócska dolgok,képesek egy embert az egekbe emelni,akár csak egy másodpercre is, de legalább boldog.
Ha minden nap,legalább akár csak öt másodpercig is boldog vagyok, este nyugodtan fekszem majd le. Reménykedem, hogy másnap lesz olyan pillanat,hogy boldognak érzem majd magam. Tudom teljes boldogság sehol sem létezik,de teljes értékű,kitartó és öntudatos ember még a lehetetlent is eléri. Felelőség tudóan élem életem és arról álmodom, hogy egyszer az élet meghozza számomra a boldogsággal és nyugalommal teli harmóniát!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Utolsó kép


ElérhetőségArchívum

Naptár
<< Szeptember / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 17283
Hónap: 143
Nap: 4